Επαγγελματικά Θέατρο

2005...

Επτά (Μπρεχτ Μπ., σκην. Αποστολόπουλος Γ.)

Θέατρο Αχίλλειον Θεσσαλονίκης

Η Μαίρη ερμήνευσε την Άννα μια νεαρή Αμερικανίδα που στην προσπάθειά της να επιβιώσει και να βοηθήσει την οικογένειά της γεύεται και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και γίνεται από κυνηγός θήραμα. Μια μεταμοντέρνα διασκευή του έργου του Μπρεχτ που ενώνει την πρόζα με τον χορό, την εικόνα με την μουσική.
2004...

Η Μορφή των Πραγμάτων (LaBute, σκην.Γεωργούλης Α.)

Θέατρο Κιβωτός

Η Μαίρη ήταν η Τζένυ μία Aμερικανίδα πιτσιρίκα που όνειρό της είναι μια ευτυχισμένη συμβατική ζωή: γάμος με τον καλό της, παιδιά και ένας σκύλος στην πίσω αυλή. Κάποια μέρα μέρα όμως η αντίληψή της για το ωραίο και τον έρωτα διευρύνεται σε επικίνδυνα μονοπάτια...
2003...

Η Κερένια Κούκλα (Χρηστομάνος Κ., σκην.Γιαννακού Λ.)

Θεατρική ομάδα 2-0-5

Στην παραγωγή της θεατρικής ομάδας 2-0-5 (ομάδα που ίδρυσε η Μαίρη Ακριβοπούλου με την Λιάνα Γιαννακού) η Μαίρη σκηνοθέτησε μέρος του οπτικού υλικού και ερμήνευσε την Βιργινία, μία νέα γυναίκα που αργοπεθαίνει βλέποντας τον άντρα της να ερωτεύεται τη νοσοκόμα της. Επίσημη ελληνική συμμετοχή στη Biennale Νέων Δημιουργών Ευρώπης και Μεσογείου.
1993...

O καρυοθραύστης (Π.Ι.Τσαικόφσκι)

Θέατρο Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, Θεσσαλονίκη

Σε πολύ νεαρή ηλικία η Μαίρη ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κλάρα, σε αυθεντικές χορογραφίες του Ρούντολφ Νουρέγιεφ υπό την καθοδήγηση των: Β.Σιάνου, Α.Βασιλείου, Γ.Μαργαρώνη.