Επαγγελματικά Τηλεόραση

2005...

Κρυφά Μονοπάτια (ΑΝΤ1)

Σπηλιόπουλος Β., Σκην. Μανουσάκης Μ.

Η Μαίρη υποδύεται την Ειρήνη μια πρωτοδιοριζόμενη καθηγήτρια μαθηματικών που μετακομίζει στο Γύθειο με τον αρραβωνιαστικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον ξάδελφο του αρραβωνιαστικού της (Δ. Καραναστάσης) τον Πέτρο (Γ.Τσιμιτσέλης) ο οποίος τυχαίνει να είναι και μαθητής της στο σχολείο. Όταν καθηγήτρια και μαθητής νιώσουν μια έντονη έλξη, τα διλήματα θα γίνουν ασφυκτικά και η κλειστή συντηρητική κοινωνία θα αναστατωθεί.
2005...

Μόνη εξ Αμελείας (ΝΕΤ)

Μπέη Κ. Σκην. Χρονοπούλου Ε.

Στην ρομαντική κομεντί με θέμα τις αισθηματικές περιπέτειες μιας δικηγόρου, η Μαίρη έχει έκτακτη συμμετοχή ερμηνεύοντας μια νεαρή γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της (Ρ. Χαραλαμπίδης) επισκέπτεται το δικηγορικό γραφείο επιθυμόντας να πάρει δαζύγιο.
2005...

Την Κατάλληλη Στιγμή (ΝΕΤ)

Σπηλιώτη Χ. Σκην. Παλληγιαννόπουλος Χ.

Στην έκτακτη εμφάνισή της στην κωμική σειρά η Μάιρη υποδύεται την εκκεντρική φοιτήτρια γλωσσολογίας που βγαίνει ραντεβού με τον καθηγητή της (Κλ. Γρηγοριάδη) αλλά στο τέλος της βραδιάς ενδιαφέρεται περισσότερο για τον κύριο του διπλανού τραπεζιού (Γ. Σκιαδαρέση).
2004...

Σχεδόν Ποτέ (ΝΕΤ)

Μπέη Κ. σκην.Περάκης Ν. - Δημητρακοπούλου Π.

Τέσσερις νεαρές γυναίκες, που είναι και καλύτερες φίλες, ζουν απίθανες ερωτικές περιπέτειες αλλά δεν παραλείπουν να συναντιούνται μεταξύ τους για να κουβεντιάσουν, να δώσουν και να πάρουν συμβουλές και να διασκεδάσουν με ή χωρίς άντρες. Η Μαίρη ήταν η Τζοάννα, η φωτογράφος που αιχμαλωτίζει στους πίνακές της τις αύρες των μοντέλων της. Αν και είναι τρελούτσικη εκ πρώτης άποψης, είναι τελικά η πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη και προσπαθεί να δείξει στις φίλες της την ματαιότητα των εμμονών τους.
2003...

Όνειρο Ήταν (ΝΕΤ)

Παπαοικονόμου Μ. σκην. Ζαρουτιάδης Λ.

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Μιχάλη (Αλ. Γεωργούλης) σε ένα διάστημα είκοσι ετών, από τα πρώτα του αισθηματικά και επαγγελματικά βήματα μέχρι τα προβλήματα και τις διαψεύσεις της μέσης ηλικίας. Η Μαίρη ερμηνεύει την Αλεξάνδρα, τον νεανικό του έρωτα με την οποία θα αρραβωνιαστεί, θα παντρευτεί, θα αποκτήσει παιδί και τέλος θα χωρίσει.